Till påsk testade jag en ny kaka som jag till min bedrövelse glömde fota så där förföriskt som man ska fota kakor och mat nuförtiden. Receptet hittade jag i tidningen MedMera. Kakorna åt jag upp själv. Såg dock att de kom med på en vanlig 'fota-fika-bordet'-bild. Så här kommer receptet med tillhörande bild.
Påskchokladbräck
400 g mörk choklad (jag tog 55%-ig för lite mildare smak)
3 dl minimarshmallows
1 dl cashewnötter
2 dl krossade chokladägg (jag tog M&M's chokladgodis istället)
1 tsk flingsalt
Bryt chokladen i mindre bitar och smält i en skål över vattenbad.
Rör ihop alla torra ingredienser och vänd ner i chokladen.
Häll blandningen i en form täckt med bakplåtspapper. Ställ in i kylen och låt stelna.
Skär i portionsbitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar