tisdag 21 augusti 2012

Hur svårt kan det vara?

Vi flyttade ju köket häromsistens. Eller vi och vi. Vi hade några händiga killar som byggde nytt kök åt oss i en annan del av huset. Än det var förut. Fint blev det och vi är supernöjda. Gammelköket ska bli lekrum och arbetet påbörjades innan semestern. Med att riva ut och byta golv. Och sen tog det stopp. Det blev semester och väggarna blev omålade. Det enda som var kvar innan vi skulle börja flytta in igen.

Och de där händiga killarna? De bara lovar och lovar. 'Vi kommer på måndag. Det blev visst på tisdag. Har de inte dykt upp än? Ja men de kommer senast onsdag och till helgen är det klart.' Jo tjena. Sista veckan på min semester såg jag fram emot att börja inreda och pyssla. Sen gick det både en och två veckor. Av jagande och tjatande. Nu var senaste budet att det skulle vara helt klart idag. Och så kommer man hem till det här...

Grrrr!


2 kommentarer:

Richard Lindgren - vardagsbetraktelser.se sa...

Hantverkare är ett släkte för sig själv. När vi köpte vårt förra hus skulle vi renovera huset. Smarta som vi var så hade vi kvar lägenheten 2 månader extra för att kunna renovera huset i lugn och ro. Badrummet lejde vi bort till en firma. Vi sa till firman som skulle renovera vårt enda badrum att: 1 september måste allt vara färdigt.

Dem första september hade vi ett jättefint renoverat hus, bara det att där toan skulle vara var ett hål i golvet, på väggarna fanns inget kakel. Men de sket ju de de i, medans vi fick skita hos grannen.

Fru Olsson sa...

Ah, vilken fin historia. Så där är de, de där hantverkarna :-)

Faktum är att vi har varit väldigt nöjda och allt har funkat toppen. Ända till nu. Det sista sista lilla.