onsdag 23 maj 2012

Skitstövlar

Lika glad som jag var över Lill-Tjattens nya rosa stövlar, lika arg är jag nu över att de gick sönder på ett par skitveckor. Jag veeet ju att man ska köpa kvalitet. Jag vet ju det. Men till ungar som växer så det knakar föredrar jag att köpa lite billigare slit & släng. Men då ska det väl ändå hålla en säsong?

Nu blir det verkligen inga fler skor eller stövlar köpta på Deichmann. Skit-Deichmann. Det får bli Loppis-stövlar istället. Grrr.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag har tvillingar och alltid handlat skor och stövlar på Skopunkten. Ibland har de gått sönder efter en månad men då har jag gått tillbaka och fått nya, efter lite gnäll. Spelar ingen roll om det är billigt det ska ändå inte gå sönder. Gäller både skor och kläder. Spara alltid kvittot och gå tillbaka och få nytt! Lycka till!
Mariana

AP sa...

Amen Tyttis, har du slutat handla på NK ? Skäms ! Mvh Dodde

Fru Olsson sa...

Hej,
vad kul med en tvillingmamma! Jo, jag ska absolut reklamera dem. Men man har liksom fullt upp ändå om dagarna så det är lite irriterande...
Tur jag köpte ett par extra stövlar på loppis. De verkar hålla mer än en säsong i alla fall... :-)

Fru Olsson sa...

Åh Dodde. Hur tänkte jag nu? Men jag tyckte det var så pittoreskt och charmigt att gå i de där lite enklare butikerna... // Tyttis

http://ofverklassgeneratorn.se/