söndag 7 augusti 2016

I väntan på en sked

På Kellogg's-paketen har det länge stått hur man kan beställa sin egen sked genom att spara tre fling-paket med olika koder på. En fin sked med sitt namn på och allt. Som vanligt är det inget man går på, men när Lill-Tjorvas varit så förundrad och pratat om det så mycket så tänkte jag att vi gör't. Vi beställer den där tämligen mediokra skeden. Fast den antagligen är både ful och dålig. Och fast man måste betala frakten själv, trots att man samlat kartonger och koder enligt konstens alla regler.

Sagt och gjort. Vi sparade Kelloggs-paket och drömde om den egna skeden. Med namn och allt. Och nu - bara ett halvår senare - tog vi tag i det där med beställningen. Inga konstigheter egentligen. Man väljer vuxen- eller barnsked. Man väljer vilken Kellogg's-logo man vill ha på skeden (verkligen roligt...) Och man skriver in sitt namn.

Och sen är man tvungen att bli medlem och kommer få en massa intressant reklam. Och sen kastades man ut när hela beställningen hängde sig och man fick börja om från början Och sen svor man över Kellogg's och undrade vilka idioter som går på sånt här egentligen. Och som pricken över i fick man alltså betala 20 kr för hela kalaset. Varför har jag en känsla av att vara lurad?

Några timmar senare kom bekräftelsen på beställningen. De ska göra sitt bästa för att vi ska få skeden inom 28 dagar. Verkligen snabbt jobbat, Kellogg's. Men det kan också ta 90 dagar. Alltså nittio dagar. Då har ju Lill-Tjorvas hunnit flytta hemifrån...

Inga kommentarer: