måndag 2 december 2013

Idoler

Jag tycker nästan lite synd om Kevin. Vad ska han till finalen att göra? Och jag fascineras verkligen av hans genomslagskraft. Men vem är det som röstar på honom? Är de tondöva? Han är jättefin och jättecharmig. Han kan absolut sjunga och han verkar vara en ödmjuk person. Men han har ju så svårt att hålla tonen. Och det är säkert bara en övningssak. Kanske kan han träna upp sig. Men det låter för j...

Vi var på en fredagsfinal häromveckan. Vilken upplevelse. De finns ju på riktigt de där idolerna. Vi fick supermega-bra platser. Tredje raden från scenen. Vi kunde nästan ta på dem. Men inte sjutton var vi med i bild på TV. De nästan garanterade att alla skulle komma i bild. Kan vi reklamera? Samtidigt som vi reklamerar att Kevin gick till final...?


Men det var som sagt en upplevelse. Bara att se det. Och alla kamerakillarna - de som satt högt uppe på
kranarna och de som sprang runt, runt idolerna jätte-jätte-fort, så det skulle bli coola snurr-bilder. Och så han som skötte snacket med oss i publiken. Som pekade på olika kameror och höll koll. Tobbe.


Efter showen stannade vi för att få autografer och ta kort. Vildis fångade alla fyra idoler på bild. Hon & Elin, hon & Erik, hon & Kevin och hon & Jens. Och mamman fick vifta att 'här är mamman' så att de tittade på rätt mamma när vi tog kort. A-son ville inte ha några autografer eller bilder med idolerna. Han fångade istället Anders Bagge och Tobbe. Ja, han kamerakillen... Bard däremot ville inte vara med på bild. Tolkade vi det som. När han viftade undan sonen.



Om jag tog mycket kort? Nja, sådär... Och bilden på Kevin har jag förstås som bakgrundsbild på telefonen...

Inga kommentarer: