lördag 14 maj 2011

Götelaborg

Hela familjen är på minisemester i Göteborg. Det är toppen! Emellanåt i alla fall.

På toppensidan har vi Liseberg. Det var torsdagkväll och nästan inget folk. Jag och Lill-Tjorvas strosade mest runt, men de andra tre hade åkband och åkte allt de kom åt. A-son åkte tom Balder - den stora trä-bergodalbanan. Modig kille. Lill-Skruttan var också modig. Hon gick från att ha gråtit i lilla barn-bergodalbanan i första åket till att ropa 'en gång till' efter tredje turen i FlumeRide. Och jag tackade himlen för att jag hade en bebis att ta hand om istället för att åka... Undrar hur länge det håller.

Annat toppen är hotellfrukost, alla Bamsetidningar de tog med sig, en tur med Paddan och sol, sol, soool.

På bottensidan har vi dock magsjuka - och det var inte barnen utan mannen som blev dålig. Var det Burger King-burgaren? Var det tre turer med FlumeRide? Eller var det magsjuka. En dag gick i alla fall bort och jag var trebarnsmor på Göteborgs gator. Vi shoppade till barnens stora förtjusning... Tråkigast var att den planerade grillkvällen med bästa M&M och deras familjer blev inställd. Buuu! Och vi kunde inte ens skylla på barnen att de alltid blir sjuka....

Mer botten är ingen barnkanal på TV'n, man måste vara 16 år för att få bada i hotellets pool och allt tjat, tjat, tjaaat som man inte kommer undan fast det är semester.

Annars är det toppen! Ikväll blir det speedway...

Inga kommentarer: