måndag 27 juni 2011

Semesterplanering

Äntligen fick vi tid att planera lite semester. Så dags nu kan man tycka.

Men vi ska nog få till något bra ändå. Veckorna fylls ju upp rätt snabbt med 'de vanliga' grejerna som man alltid vill få in. Sen vill vi ju vara hemma lite. Och så vill vi absolut hinna med 'ett barn-en förälder'-utflykter i alla konstellationer som går, så att alla får egentid med alla. Mycket pyssel blir det men det är oerhört uppskattat och nödvändigt och viktigt. Förra året var vi lite dåliga med såna utflykter, då var ju Lill-Tjorvas så ny. För två år sen gjorde jag och A-son en tältnatt på camping med minigolf och spaghettiringar på burk. Vildis och T var modiga och sov i vindskydd i skogen. Vi får se vad det blir i år.

Sen vill vi också gå på konsert med barnen. De har aldrig varit på konsert så det är verkligen dags. Osäkert vad vi satsar på - Diggiloo för mångfald, ståhej och ös - eller något vi själva vill se, tex MissLi eller Amanda Jenssen. Tål att tänkas på.

Men först sova en skvätt. Igår somnade Vildis kl tolv på natten och Lill-Tjorvas vaknade kl fem i morse. Vilken ovanligt dålig kombination för mamman...

Inga kommentarer: