onsdag 7 september 2011

Ny frisyr och ny lärare

Barnen var till frissan igår. För idag är det fotografering på skolan. För en gångs skull bokade vi klipptid innan fotograferingen. Trodde vi. Vi hade fått information om att det skulle vara fotografering idag per mail av ena fröken. Vildis och A-son går i olika klasser där den ena fröken skickar veckobrev och informerar både om vad som ska hända och vad som har hänt. Den andra fröken skickar sporadiskt med information. Typ inget.

Så det visade sig förstås att Vildis klass fotograferades redan igår. I oklippt hår och helt fel kläder. Enligt henne själv alltså. Jag har slutat att välja kläder åt dem, men just fotodagarna brukar jag hinta lite. Tex om vi råkar ha nån dyr, fin OCH ren tröja så kan ju den passa... Men gårdagens outfit var inte ens Vildis nöjd med. Grönrandig tröja, rödprickig kjol och lila pantalonger. Till det en butter min under lugg och vi har årets julklapp fixad.

Men nu visar det sig dessutom att Vildis fröken ska sluta. Det var tråkigt. Det hade hon inte behövt. Det hade räckt om hon började skicka lite mer info bara...

1 kommentar:

u sa...

Här garvar vi, både Findus och jag :)